Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Baia Saracilor
Parcul Pompierilor Baile Tusnad
Vila Anna Baile Tusnad
Izvorul din paraul Minei
Turnul Apor

Comentarii
Frozen... pictures...
Re: Lacul Ciucas...
Re: Lacul Ciucas...Lacul Ciucas - Baile Tusnad

Lacul Ciucas - Baile Tusnad


Lacul Ciucas din mijlocul statiunii Baile Tusnad a fost creat in scopuri turistice, folosindu-se de apa raului Olt. Astazi langa lacul Ciucas gasim restaurantul Stanca Soimilor, care dispune pe langa restaurant si de o terasa amenajata intr-un cadru natural si un octogon intr-un cadru deosebit, in mijlocul lacului.

Istoria lacului Ciucas
Lacul artificial Ciucas a fost amenajat in 1882-1893, completat ulterior, in anii 1920 cu strandul liber (Baia Saracilor). In 1912 pe malul lacului Ciucas se construieste complexul turistic ce cuprindea un restaurant, un teatru, o sala de festivitati si un cazinou. Lacul Ciucas este reamenajat in 1928, cand se construieste un nou...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Ciucas - Baile Tusnad.

Cautati geoascunzisul Lacul Ciucas - Baile Tusnad si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.