Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Lacul Ciucas - Baile Tusnad

Lacul Ciucas - Baile Tusnad


Lacul Ciucas din mijlocul statiunii Baile Tusnad a fost creat in scopuri turistice, folosindu-se de apa raului Olt. Astazi langa lacul Ciucas gasim restaurantul Stanca Soimilor, care dispune pe langa restaurant si de o terasa amenajata intr-un cadru natural si un octogon intr-un cadru deosebit, in mijlocul lacului.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

De pe lacul Ciucas
De pe lacul Ciucas
Podul
Podul
Restaurantul lacului
Restaurantul lacului
Oglinda apei
Oglinda apei
Pescari
Pescari
De pe Stanca Soimilor
De pe Stanca Soimilor
Băile Tușnad 3
Băile Tușnad 3
Intrare la Lacul Ciucaș
Intrare la Lacul Ciucaș
Restaurant pe Lacul Ciucaș
Restaurant pe Lacul Ciucaș
Restaurant pe malul Lacului Ciucaș
Restaurant pe malul Lacului Ciucaș
Lacul Ciucaș
Lacul Ciucaș
Centrul welness de pe malul lacului
Centrul welness de pe malul lacului
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Ciucas - Baile Tusnad.

Cautati geoascunzisul Lacul Ciucas - Baile Tusnad si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Frozen... pictures

    Au inghetat pana si...
  • In vizita

    Cu trekkingklub si doua prietene ale lui, le-am lasat pe ele sa se delecteze cautand cutia...
  • In intuneric

    Cu lanterna am găsit geocutia...

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.