Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Teiul de 500 de ani din Leliceni

Teiul de 500 de ani din Leliceni


Teiul de langa biserica comunei Leliceni a fost plantat probabil in prima parte a anilor 1500. Traieste in memoria oamenilor ca fiind un copac singuratic, care a strajuit biserica. Trunchiul avand perimetrul de 3,7 m a fost inconjurat de borne imbinate, care au fost folosite ca loc de discutie a principalelor probleme ale satului. Traditie care traieste si in zilele noastre, doar bornele au fost schimbate cu banci.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Loc de discutie
Loc de discutie
Tei
Tei
Perimetru de 3,7 m
Perimetru de 3,7 m
Riduri
Riduri
Panza de paianjen
Panza de paianjen
Inca verde
Inca verde
Din intrarea in biserica
Din intrarea in biserica
Brate puternice
Brate puternice
Cimitirul din Leliceni
Cimitirul din Leliceni
Cruce
Cruce
Printre nori
Printre nori
Pe cruce
Pe cruce
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Teiul de 500 de ani din Leliceni.

Cautati geoascunzisul Teiul de 500 de ani din Leliceni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • O alta schimbare la fata: ascunzisul de la Leliceni - "Consimtim" la comentariile elogioase la adresa locului - linistea - cea transcedentala, nu doar cea sonora - stapaneste nu doar spatiul dimprejur ci si timpul, ce parca te tine, ...

  • O noua geocutie intr-un loc nou - Deoarece ascunzisul vechi a fost distrus, am ascuns o noua geocutie intr-un loc nou...

  • Good Luck Horseshoe - Am pus in cutie cartita calatoare Good Luck Horseshoe...

  • Cartitele calatoare Hargita 40 si 50 - Da, locul este unul deosebit...

  • GeoKret - E Harghita 40 GeoKret...

  • Teiul de 500 de ani din Leliceni - Am gasit cutia...

  • Hargita 50 GeoKret - Am pus in cutie un GeoKret, Hargita 50...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.