Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cetatea Ardud
Lacul Motis
Lacul Salatig
Lacul Benesat
Rezervatia de stejar Bavna-Cogna Lucaces

Comentarii
Re: Cuta - BlueWhite...Cuta -  BlueWhite

Cuta - BlueWhite


Cutia se gaseste in jud. Satu Mare, comuna Socond, satul Cuta. Traseul este: Satu Mare > spre aeroport > Madaras > Ardud > Ratesti > din Ratesti la stanga spre Socond > din Socond la stanga spre Hodisa si imediat dupa pod la dreapta pe langa padure spre Cuta > Cuta. Dupa intrare in Cuta la cateva sute de metrii in partea stanga este un deal cu un singur copac in varf.

Descriere geocutie
Cutia include multe obiecte: carnetel, creion, 100 forinti, 100 lei, bratara, oglinda, model de bradulet, martisor, agrafa, radiera, breloc telefon, jucarie, inima. Toate se afla in pungi de plastic inchise in cutie ermetica de plastic cu capac albastru. Cutia se afla undeva intre sosea si acel copac. Zona este foarte frumoasa....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cuta - BlueWhite.

Cautati geoascunzisul Cuta - BlueWhite si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.