Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Baile Jabenita
Parcul dendrologic Gurghiu
Ideciu de Jos
Biserica de lemn Petelea
Baile sarate Ideciu

Comentarii
Padurea Mociar, dinspre Beica de Sus...
Padurea Mociar...Padurea Mociar

Padurea Mociar


Padurea Mociar Geocutie ascunsa de kukacka

[EN] Mocsárerdo (Marsh-forest) with 400-800 years old oaks. In middle of Transylvania in Gurghiu mountains there is a protected forest with about 300 oaks of 400 to 800 years old. To get there drive from Reghin on road no. 153 in Gurghiu direction about 7 km and there is a cart-road called "Mociar". Take a 4 km walk in the forest to reach the old trees. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Padurea Mociar.

Cautati geoascunzisul Padurea Mociar si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.