Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Parcul de aventura Balu - Harghita Bai

Parcul de aventura Balu - Harghita Bai


Parcul de aventura Balu din Hargita Bai, pe un teren de 1,5 hectare, dispune de 105 de jocuri cu 120 platforme. Jocurile sunt accesibile atat pentru copii cat și pentru adulți.

Aici poti incerca cea mai lunga tiroliana din Europa centrala si de est (2010) in lungime totala de 985 m. Parcul este deschis zilnic de la ora 9:00 pana la apus. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Obiective turistice

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Parcul de aventura Balu - Harghita Bai.

Cautati geoascunzisul Parcul de aventura Balu - Harghita Bai si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Partia Csipike
Gura de mina Baile Harghita
Vallato - Harghita-Bai
Stanca Kossuth
Cetatea Bufnitei Harghita Bai

Comentarii
Pixel
La ciot am ajuns pe malul lacului...
A fost foarte fain...
Mareszka 4 GeoKret...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.