Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cheile Cheia

Cheile Cheia


Cheile Cheia, situate in Parcul National Buila-Vanturarita, Muntii Capatinii, sunt unele dintre cele mai inguste si salbatice sectoare de chei din tara.

Se poate ajunge cu masina atat la intrarea, cat si la iesirea Cheilor Cheii. Din Ramnicu Valcea se merge spre Olanesti, apoi spre satul Cheia.

Din satul Cheia se merge 23 de km pe un drum forestier care urca pe munte in serpentine, trece printr-un tunel, apoi coboara pana la Cabana Cheia, care se afla langa intrarea raului Cheia in Cheile Cheii. Inainte de a ajunge la cabana drumul trece prin rau....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Cheile Cheia 1
Cheile Cheia 1
Cheile Cheia 2
Cheile Cheia 2
Cheile Cheia 3
Cheile Cheia 3
Cheile Cheia 4
Cheile Cheia 4
Cheile Cheia 5
Cheile Cheia 5
Punct belvedere 1
Punct belvedere 1
Punct belvedere 2
Punct belvedere 2
Soparla
Soparla
De pe Brana Caprelor
De pe Brana Caprelor
Aval
Aval
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Cheia.

Cautati geoascunzisul Cheile Cheia si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.