Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cheile Tisitei

Cheile Tisitei


Cheile Tisitei este o rezervatie de tip mixt (hidrogeomorfologic, forestier, floristic, faunistic si de peisaj). Aria protejata Tisita este situata in bazinl hidrografic al Tisitei, avand limitele pe cumpenele de ape care separa bazinul de Putna si Naruja.

Limitele se inscriu pe varfurile Tisaru Mare, Tisaru Mic, Dealul Crucilor, Culmea Lespezi, Varful Titilelor, Groapa Adanca, Groapa Larga, Varful Cristianu Mare, Varful Coza, Varful Gurguiata, Varful Porcului. Cea mai apropiata localitate este Lepsa.

Vaile sunt inguste, cu o mare energie de relief, avand pe alocuri aspect de canion. Cheile Tișiței sunt formate din zone ingustate cu aspect de canion ce alterneaza cu bazinete depresionare (La Pandar, Lunca Larga, Gurguiata). Datorita existentei fostului terasament de cale ferata forestiera, Cheile Tisitei au devenit usor accesibile.

Relieful prezinta zone extrem de accidentate, cu pereti aproape verticali,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Tisita 1
Tisita 1
Tisita 2
Tisita 2
Cheile Tisitei 1
Cheile Tisitei 1
Cheile Tisitei 2
Cheile Tisitei 2
Cheile Tisitei 3
Cheile Tisitei 3
Cheile Tisitei 4
Cheile Tisitei 4
Pod peste Tisita
Pod peste Tisita
Perete stancos
Perete stancos
Cheile Tisitei 5
Cheile Tisitei 5
Arcada
Arcada
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Tisitei.

Cautati geoascunzisul Cheile Tisitei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Transformare POI

  Indiferent de modul in care se anunta un nou ascunzis (prin completare formularului, printr-un comentariu, sau prin email), datele ajung la moderator, deci la mine :-) urmand sa creez pagina unui ascunzis nou, sau sa transform un POI intr-un ascunzis traditional, dupa caz...
 • Ti-am urmat sfatul

  Ti-am urmat sfatul si am ascus o cutie in Cheile Tisitei...
 • Raspuns

  POI este abrevierea de la Point of Interest, adica Punct de Interes...
 • Intrebare

  Nu inteleg din descriere daca la coordonate se afla o geocutie, sau este doar un ascunzis înregistrat in care oricine poate plasa o geocutie...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.