Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cascada Balea
Belvedere Cascada Balea
Poarta potecii Valea Balea
Lacul Balea
Spintecatura Moldoveanului

ComentariiValea Arpasului Mina

Valea Arpasului Mina


Comoara Valea Arpasului Mina

Comoara ascunsa de ATE Dianthus Medias

Descriere ascunzis
Acces din orasul Victoria pe drum forestier. Se poate urca cu masina pana la  30 minute de mina.

Primul continut
Carnetel, regulament , pix, creion,Insigna Festival Sighisoara Medievala 2009, Placheta: 25 Ani de Fabricatie a Autoturismelor Dacia 1968-1993, medalion scoica. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Valea Arpasului Mina.

Cautati geoascunzisul Valea Arpasului Mina si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.