Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cheile Tureni - Traseu vizitare tip via ferrata

Cheile Tureni - Traseu vizitare tip via ferrata


Luni, 24 septembrie 2018 a fost inaugurat traseul de vizitare tip via ferrata a Cheilor Turenilor. Relieful ariei naturale protejate este unul spectaculos si salbatic, iar noul traseu ingust si accidentat, vizitatorii traind senzatii unice. Stancaria este extrem de spectaculoasa, cheile gazduind numeroase cascade, marmite si pesteri.

Parcurgerea cheilor pana in acest moment era extrem de dificil, deoarece paraul Racilor trebuia traversata de mai multe ori. Pentru a facilita parcurgerea traseului, versantul stang a fost echipat cu cabluri din otel si scoabe metalice la nivelul picioarelor.

Parcurgerea traseului de vizitare in lungime de aprox. 1,2 km necesita folosirea de echipament via ferrata...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Atractii Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Tureni - Traseu vizitare tip via ferrata.

Cautati geoascunzisul Cheile Tureni - Traseu vizitare tip via ferrata si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.