Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Malaia Muntii Siriu
Cheile Vaii Stanii
Cheile Paraului Alb
Poiana suspendata pe Paraul Sterp
Podul de Arama

Comentarii
Cuibul Vulturilor...
Confirmare esec...Lacul Vulturilor

Lacul Vulturilor


Lacul Vulturilor sau Lacul fara Fund se afla in Muntii Siriului, pe versantul Malaia, intr-o zona salbatica, foarte putin umblata de turisti.

Legenda spune ca primavara veneau aici vultuirii pentru a bea apa, ca sa intinereasca, respectiv aici isi invatau puii sa zboare. O alta legenda spune ca un cioban si-a aruncat aici bata in apa. Dupa un an de peregrinaj isi regaseste bata in Dunare, apoi se intoarce acasa.

Un posibil traseu catre Lacul Vulturilor porneste de langa Baile Siriu si urmareste traseul...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Vulturilor.

Cautati geoascunzisul Lacul Vulturilor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.