Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cetatuia Cucuiata
Cetatea dacica Gruiul Darii
Biserica manastirii Bradu
Cetatea dacica Carlomanesti
Calcarele de langa Badila

Comentarii
Re: Mina de petrol...Mina de petrol - Sarata-Monteoru

Mina de petrol - Sarata-Monteoru


Mina de petrol, a doua din lume si unicat in Europa, a fost construita aproximativ pe la 1874. Titeiul se extrage din galerii aflate la 240 si 320m adancime. Astazi este in proprietatea grupului Petrom-OMV. Desi obiectivul apare pe hartile turistice ca fiind deschis vizitatorilor, in mina nu se poate intra decat cu multe aprobari.

Sarata-Monteoru este o statiune balneologica din judetul Buzau, situata la cca 20 km nord-vest de orasul Buzau. Are circa 1000 de locuitori. Este plasata într-o zona colinara, acoperita de o vegetatie bogata si la adapost de vânturi. Climatul sau este continental, cu veri calde si însorite, fara curenti de aer iar precipitatiile si nebulozitatea...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Mina de petrol - Sarata-Monteoru.

Cautati geoascunzisul Mina de petrol - Sarata-Monteoru si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.