Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Comoara Trivale

Comoara Trivale


Comoara ascunsa in padurea Trivale (Pitesti).

Descriere geocutie
Primul continut: carnetel, regulament, pix, creion, breloc impletit, cap cauciuc afro insigna I Love BEER. In cutie se pot ascunde obiecte mici :)...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Cautare geoobiective in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Comoara Trivale.

Cautati geoascunzisul Comoara Trivale si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Cufarul Vanatorului TB Hotel
Lacul Bascov
Lacul Budeasa
Lacul Calinesti
Lacul Lunca Corbului

Comentarii
Pixel
Re: Comoara Trivale...
Re: Comoara Trivale...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.