Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Sfinxul Dobrogei
Varful Vraju Culmea Pricopanului
Fantana de leac
Copacul lui Bezergheanu
Sub Pietrele Mariei

Comentarii
Scurtatura.. sa zicem...
Macin...
Un flavor de Macin...Macin

Macin


Acesta geocutie este ascunsa la poalele Muntilor Macin. Alcatuiti in special din granit, acesti munti sunt cei mai batrani din Europa. Varsta aproximativa a muntilor Macin este de 250 milioane ani, fata de muntii Carpati in varsta de doar 35 mil ani. Odinioara inalti, acum foarte erodati, muntii Macin au cel mai inalt varf, vf. Tutuiatu cu 467m.

Descriere geocutie
Este o cutie 20cm / 10 cm clar marcata geocache. Continut original: Minge de Golf ball, set de 4 batterii AA, banda izolatoare, fosile numulites, pix, logbook

Ascunzisul geocutiei este accesibil din soseaua DN22D care face legatura intre Braila si orasul Macin. La punctul: N45 14.104 , E28 09.472 faceti stanga si intrati pe...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Macin.

Cautati geoascunzisul Macin si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.