Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Canionul Mihaileni

Canionul Mihaileni


Canionul numit si Rapa lui Brod este situat la 1 km de comuna Mihaileni, are o lungime de 500-600m si o inaltime a peretilor laterali cuprinsa intre 6 si 25 m. Zona protejata se intinde pe 15 ha. Acces pana in Mihaileni cu masina pe drumul dintre Seica Mare - Agnita (DJ 141) si din comuna pana la canion pe jos.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Spre canion
Spre canion
Drumul nu va fi la fel
Drumul nu va fi la fel
Perete argilos
Perete argilos
Noroi uscat
Noroi uscat
Parau uscat
Parau uscat
Canyonul Mihaileni 1
Canyonul Mihaileni 1
Canyonul Mihaileni 2
Canyonul Mihaileni 2
Canyonul Mihaileni 3
Canyonul Mihaileni 3
Canyonul Mihaileni 4
Canyonul Mihaileni 4
Canyonul Mihaileni 5
Canyonul Mihaileni 5
Canyonul Mihaileni 6
Canyonul Mihaileni 6
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Canionul Mihaileni.

Cautati geoascunzisul Canionul Mihaileni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Geocutie lipsa - Din pacate geocutia nu mai e la locul ei...

  • Ascunzis devastat? - Poate nu am ales cea mai buna metoda de a ma apropia de canion...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.