Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Izvorul Bilascu Padurea Faget
Copacul Cerbul Minune
Ouale de Feleac
Cetatea Fetei Floresti
Lacul Micesti

Comentarii
Re: Izvorul Recea...
Re: Izvorul Recea...
Izvorul Recea...Izvorul Recea

Izvorul Recea


Izvorul Recea (sau Izvorul EKE, denumit dupa Societatea Carpatina Ardeleana) se afla pe Dealul Recea, in padurea dintre localitatile Selicea si Tauti, si este accesibil din mai multe directii. Se poate pleca dinspre cartierul Manastur, prin Valea Garbaului care porneste spre sud din directia fostului poligon; se poate accesa pe Dealul Garbaului, deasupra poligonului; sau dinspre Salicea.

Cache-ul este o cutie metalica de 10x8x3 cm care contine logbook, descriere, creion, breloc C.A.R. in valoare de 1 euro, caine ciudat dar simpatic, si un suport de bere germana.

Descriere geocutie
Drumul care trece prin Valea Garbaului (sau cel de pe Dealul Garbaului) este recomandat pentru excursionisti experimentati: dus-intors trebuie...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Izvorul Recea.

Cautati geoascunzisul Izvorul Recea si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.