Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Ouale de Feleac
Copacul Cerbul Minune
Izvorul Recea
Biserica Stefan cel Mare Feleac
Lacul Micesti

Comentarii
Am gasit cutia impreuna cu dadfac...
A fost o plimbare placuta prin padure...
N-am reusit sa fiu primul nici macar astazi...



Izvorul Bilascu - Padurea Faget

Izvorul Bilascu - Padurea Faget


Izvorul Bilascu este una dintre cele mai apreciate izvoare din padurea Faget de langa Cluj-Napoca. Se ascunde la doar un kilometru de Casele Micesti.

Iata plimbarea la care va invitam: mergeti cu masina pâna la hotelul Tulip Inn din Faget, faceti stânga si lasati masina în parcarea hotelului. Urcati printre case spre padure, faceti dreapta si trebuie sa ajungeti la o padure de brazi. De aici încep semnele turistice alb-rosu si alb-albastru vopsite pe trunchiul copacilor.

Traversati...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Izvorul Bilascu - Padurea Faget.

Cautati geoascunzisul Izvorul Bilascu - Padurea Faget si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.