Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Bastionul Croitorilor - Cluj

Bastionul Croitorilor - Cluj


Clujul medieval era înconjurat de un zid de aproximativ patru kilometri care avea peste 2o de bastioane. Fiecare turn a fost aparat de alta breasla (croitori, cizmari, tâmplari, sapunari, rotari, olari, zidari etc). Bastionul croitorilor este unul dintre putinele monumente istorice care au mai ramas din cetatea veche a Clujului. A fost denumit dupa breasla croitorilor din Cluj, misiunea acestora a fost întretinerea si apararea acestui turn.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Bastionul croitorilor
Bastionul croitorilor
Orasul
Orasul
Umbra
Umbra
Bastionul croitorilor
Bastionul croitorilor
Turnul Catedralei Ortodoxe
Turnul Catedralei Ortodoxe
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Bastionul Croitorilor - Cluj.

Cautati geoascunzisul Bastionul Croitorilor - Cluj si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Bastionul croitorilor - Este un privilegiu ca am mai prins acest turn in piciore dupa atata amar de vreme...

  • Bastionul Croitorilor - Este un ascunzis foarte fain :))   Greu de ajuns daca nu esti inalt...

  • Gasita - Am gasit cutiuta...

  • Am gasit-o - Desi nu era unde ne-am imaginat initial...

  • Plimbare placuta - In data de 28 august 2010, cu ocazia unei plimbari placute, am gasit prima noastra cutie...

  • Multumesc - Multumesc pentru geocutie...

  • In august - Am gasit cutia inca in august...

  • Bastionul Croitorilor - Am gasit geocutia in data de 12...

  • Ascunzis curat - Unul dintre ascunzisurile curate...

  • A fost fun - Azi am gasit cutia...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.