Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Traseul celor 3 Fortificatii

Traseul celor 3 Fortificatii


Obiectiv turistic unic in Europa, Traseul celor trei fortificatii ofera vizitatorilor posibilitatea de a calatori in timp de-a lungul a doua milenii, printre vestigiile a trei fortificatii, din trei epoci diferite, construite succesiv pe aceeasi locatie, fiecare noua cetate incluzand-o pe cea veche: Castrul Roman, Cetatea Medievala si Cetatea Alba Carolina, fortificatie de tip Vauban.

Avem convingerea ca, strabatand Traseul celor trei fortificatii, faceti o placuta calatorie in timp, va imbogatiti emotional si spiritual, fapt ce va va determina sa reveniti.

Incursiunea pe “Traseul celor Trei Fortificatii” incepe de la poarta Monetariei Principatului Transilvaniei, construita pe locul unde au existat o biserica si o manastire inchinate Sfantului Duh, atestate documentar din anul 1294, ambele apartinand calugaritelor benedictine. Dupa desfiintarea manastirii benedictine, locul acesteia este luat de Monetaria Principatului, in care s-au batut monede incepand din primii ani ai secolului al XVII-lea. Din anul 1714 locul vechii monetarii...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Intrarea la Traseul celor 3 Fortificatii
Intrarea la Traseul celor 3 Fortificatii
Tabara Militara
Tabara Militara
Platforma de artilerie
Platforma de artilerie
Zidul de la intrare
Zidul de la intrare
Placa memoriala
Placa memoriala
Informatii acces
Informatii acces
3212
3212
Ramasita din zid
Ramasita din zid
Spanzuratoare
Spanzuratoare
3219
3219
Tunuri
Tunuri
3222
3222
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Traseul celor 3 Fortificatii.

Cautati geoascunzisul Traseul celor 3 Fortificatii si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Geocutie lipsa la Traseul celor 3 Fortificatii

    Prima data am incercat sa caut acest ascunzis anul trecut, in iulie...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.