Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacurile Tancabesti
Manastirea Tiganesti
Lacul Caldarusani
Lacul Tunari
Lacul Peris

Comentarii
Re: Wildlife spotting...Wildlife spotting - Snagov

Wildlife spotting - Snagov


Padurile biciclistilor - Wildlife spotting. Padurea Snagov, una din ramasitele codrilor Vlasiei, este strabatuta de nenumarate drumuri forestiere si poteci pe care se poate merge cu bicicleta. Puteti avea norocul de a vedea diverse specii de pasari, iepuri, caprioare, mistreti.

Despre padurea Snagov

Puncte de intrare in padure:

N 44° 40.170 E 026° 05.698
N 44° 41.157 E 026° 07.744
N 44° 40.971 E 026° 09.699
N 44° 41.953 E 026° 10.131

Spalatorie auto : N 44° 41.017 E 026°...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Wildlife spotting - Snagov.

Cautati geoascunzisul Wildlife spotting - Snagov si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.