Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Schitul Mastacan.
Lacul Veselaru
Biserica lemn Luminis
Biserica de lemn Piatra Soimului
Stanca Piatra Soimului

ComentariiManastirea Tazlau - Tazlau

Manastirea Tazlau - Tazlau


Manastirea Tazlau este o manastire de calugari, ctitorie a lui Stefan cel Mare avand peste 500 de ani vechime. Este situata la 36 km de Piatra Neamt, sora mai mica a manastirii Putna.

Are hramul Nasterea Maicii Domnului, ziduri de aparare impozante, turnul clopotnitei, cladirile domnitorului in ruina momentan dar incluse intr-un proiect de restaurare, cu beciurile aferentesi un turn ce a fost folosit pe post de beci/inchisoare a iobagilor razvratiti in perioada fanariota. Unicat este podeaua din alabastru - un fel de marmura albicioasa - prezenta...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea Tazlau - Tazlau.

Cautati geoascunzisul Manastirea Tazlau - Tazlau si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.