Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
La Politi - Valea Gauri
Dolina Gaura Fusului
Iezerul Muntinului
Lacul Galcescu
Lacul Pasari

ComentariiPasul Groapa Seaca

Pasul Groapa Seaca


La intoarecerea de pe Transalpina am facut un mic ocol. Oare cum o fi drumul mai departe spre Petrosani? Pasul Groapa Seaca se afla la limita intre judetele Hunedoara si Valcea, altitudinea fiind de cca 1615 m. In apropiere se afla cabana Groapa Seaca, situata in extremitatea nordica a Masivului Paring, in vecinatatea complexului de caldari glaciare, care ofera un peisaj alpin de un pitoresc deosebit. Accesul la cabana se face pe drumul national 7A, pornind din Petrosani (18 km) sau Voineasa (65 km).

Amatorii de drumetii au la dispozitie 7 trasee turistice marcate care pornesc de la cabana si pot fi parcurse intr-o singura zi. Traseele sunt accesibile atat turistilor experimentati, cat si celor pasionati de frumusetea peisajului. Traseele conduc la cele mai pitoresti zone ale Paringului, intre care pot fi mentionate: lacul Rosiile si Varful Paringul Mare, Lacurile...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pasul Groapa Seaca.

Cautati geoascunzisul Pasul Groapa Seaca si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.