Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Sub Muntele Uroi

Sub Muntele Uroi


Sub Muntele Uroi

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Am gasit-o
Am gasit-o
Muntele Uroi
Muntele Uroi
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Sub Muntele Uroi.

Cautati geoascunzisul Sub Muntele Uroi si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • La intoarcerea din Retezat

  Am gasit acesta cutie impreuna cu Erika si Lyric, la intoarcerea din Retezat...
 • Comoara

  Am gasit comoara de la muntele de aur! E drept, nu era comoara lui Decebal, ci o cutie de plastic cu capac albastru...
 • Varful Uroi

  Probabil de pe varf, panorama era mai frumoasa, dar nu opreste nimeni pe nimeni sa nu urce pana acolo si sa-si satisfaca curiozitatea...
 • Era mai bine pe varf

  Tu ai gasit geocutia ascunsa in parcul dendrologic din Simeria? Eu din pacate nu :-( Oricum, m-am consolat cu muntele Uroi...
 • Mount Urui

  Venind dinspre Parcul Dendrologic din Simeria, am avut ambitia, dupa un urcus usor, sa gasesc si aceasta cutie si am reusit...
 • La poalele muntelui

  Ascunzisul de la poalele muntelui Uroi mi-a oferit acel sentiment, pe care il simt toti cand gasesc o geocutie...
 • Foarte frumos view

  Nu mai este o cutie rotunda si nu este bagata intr-o punga de plastic, dar este in foarte bune conditii...
 • Cu circa un an in urma

  Am gasit geocutia cu circa un an in urma, acum am vazut-o si aici pe site si m-am gandit sa o declar gasita...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.