Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Podul Doamnei - Chitcani - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Podul Doamnei - Chitcani, atractii turistice

Podul Doamnei sau Podul de la Docolina - Chitcani...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Podul Doamnei Chitcani! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Podul Doamnei - Chitcani si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Gara Rosiesti, se afla la 2,28 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Gara Rosiesti: 2
Cazare

Cazare Gara Rosiesti (Rosiesti, Vaslui)


Vezi oferte de cazare langa Gara Rosiesti, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 90,6 km distanta: Trovantii de la Viisoara - Berzunti (12 poze). Trovantii constituie o curiozitate destul de comuna, in afara de cei de la Costesti, judetul Valcea, exista numeroase alte locatii, cu formatiuni asemanatoare.
14714770461100
14714770471101
14714770481102
14714770491103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Podul Doamnei Chitcani?
Lacul Posta Elan. La 15,1 km. Lacul Minjesti. La 15,6 km. Lacul de acumulare Rapa Albastra Simila. La 22 km. Lacul Puiesti. La 23,3 km. Locul fosilifer Nisiparia Hulubat. La 24,2 km. Lacul Puscasi. La 25 km. Coasta Rupturile Tanacu. La 25 km. Lacul Cuibul Vulturilor Pogana. La 26,3 km. Podul Verde Barlad. La 26,7 km. Podul Verde din Barlad a fost construit anterior anului 1850.
Locul fosilifer Malusteni. La 29,9 km. Lacul Feresti Moara Domneasca. La 32,4 km. Lacul Draslavat. La 34,3 km. Lacul Motoseni. La 34,7 km. Lacul Gugesti. La 34,7 km. Podul medieval Cantalaresti Stefan cel Mare. La 35,8 km. Podul construit din zidarie de piatra se afla la iesirea dinspre nord a satului, pe DN15B.
Padurea Talasmani. La 35,9 km. Lacurile Carja. La 38,8 km. Lacul Solesti. La 39,7 km. Manastirea Sfanta Olga. La 43,7 km. Cea mai inalta. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica Faghieni Izvoru Berheciului. La 43,9 km. Este o bisericuta de lemn documentata din 1930, probabil mai veche. (geoascunzis)
Varful Dorosan. La 44,3 km. Vorbim despre cel mai inalt varf (564 m) al Colinelor Tutovei. (geoobiectiv cu geocutie)
Movila lui Burcel. La 44,7 km. Lacul Vadeni. La 45,2 km. Conacul Apostoleanu Izvoru Berheciului. La 47 km. Conacul de aici a fost mostenit de Alexandru Apostoleanu nepot al familiei fondatoare, Gheorghe si Smaranda Apostoleanu din Focsani. Coordonate ascunzis - Coordonatele indicate sunt ale geobiectivului. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica de lemn Recea Gaiceana. La 47,1 km. Biserica a fost construita în 1864 de proprietara mosiei Gaiceana, Ecaterina Sturdza, pe locul uneia mai vechi, din 1808.
Lacul Ghermanesti. La 47,1 km. Biserica din Largaseni. La 49 km. Biserica de lemne, monument istoric, este situata in perimetrul satului Largaseni, comuna Corbita.
Padurea Fundeanu. La 50,3 km. Biserica din Serbanesti. La 50,6 km. Este biserica satului Serbanesti, comuna Corbita.
Lacul Cazanesti. La 52,5 km. Lacul Velna Negresti. La 52,9 km. Manastirea Poglet. La 53,6 km. Poglet este un sat al comunei Corbasca, numit in vechime Sucmezeu.
Manastirea Plopana. La 53,6 km. Este o manastire noua, din anul 2000, de calugari, ridicata intr-o zona cu vechi traditii monahale.
Trovantii de la Cornii de Sus. La 55,4 km. Lacul Horgesti. La 56 km. Lacul Bibiresti. La 56,1 km. Manastirea Lipova. La 56,6 km. In numele acestei manastiri sunt vehiculate informatii - uneori amestecate - despre trei locasuri de cult diferite, dintre care doar unul fiinteaza, prezentul geoobiectiv.
Rezervatia naturala Bohotin-Pietrosu. La 56,6 km. Lacul de Argint Adjud. La 58,6 km. Pe malul Siretului, nu departe de orasul Adjud, există două lacuri vecine, Balta Verde - amenajat pentru pescuit si agrement - și Lacul de Argint, a caror existenta e legata de un vechi brat al Siretului, dar si de alimentarea prin panza freatica. Balta da, cutia ba - Intr-o zi torida, am cautat racoarea luncii Siretului.
Iaz Dienet. La 59,6 km. Lacul Racaciuni. La 59,8 km. Cetatea dacica Racatau. La 59,9 km. Cetatea se afla pe malul stang al lacului de acumulare Racaciuni, implicit, al Siretului, in afara satului Racataul de Jos, dar pe raza administrativa a acestuia.
Manastirea Sihastru Ploscuteni. La 60,7 km. Ploscuteni este o localitate cu oarecare istorie, atestare secolul XVIII, interesanta si prin prezenta unei populatii majoritar, 95 la suta, catolica intr-o zona eminamente ortodoxa.
Manastirea Buciumeni. La 61 km. Manastirea tine, administrativ vorbind, de comuna Buciumeni, de care se leaga cateva personalitati cunoscute, nascute aici: Smaranda Braescu - prima femeie-parasutist din Romania - si Natalia Negru, scriitoare, sotia poetilor St.
Poiana cu schit Poiana cu cetate. La 62,6 km. Lacul Cleja. La 63,1 km. Lacul Corod. La 63,4 km. Manastirea Cucova. La 64,4 km. Manastirea a fost infiintata in anii 1933-1934, imediat dupa trecerea la Calendarul Gregorian, de catre credinciosii ortodocsi ramasi pe stil vechi din zona comunelor bacaoane Valea Seaca si Orbeni.
Balta Corni. La 64,9 km. Asezarea geto-dacica de la Poiana. La 66,1 km. Asezarea geto-dacica de la Poiana este localizata pe un promontoriu al malului stang al Siretului ce domina de la o inaltime relativa de 200 m oglinda lacului de acumulare Calimanesti.
Lacul Trei Stejari Umbraresti. La 66,6 km. Zona de agrement Lacul Trei Stejari se afla intre orasul Targu Bujor si satul Umbraresti.
Obiective cultural-istorice - Judetul Vaslui
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Podul Doamnei
  • Localizare pozitie pe harta Chitcani
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

    Ai ajuns in Chitcani si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Podul Doamnei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

    Obiective ascunse din apropiere

    Stii locuri de vizitat din judetul Vaslui, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3501 geoobiective turistice.

    [ Sus ↑ ]
    Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.