Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cascada Valea Spumoasa
Cascada Urlatoarea
Banca Marie Thereze
Crucea lui Rafail
Varful Zamora

Comentarii
Banca Marie Thereze, Cascadele Vanturis...
In vizita la Nabab...
Propunere pentru o noua tura in zona...Palatul Cantacuzino

Palatul Cantacuzino


Palatul Cantacuzino

Castelul se poate vizita in fiecare zi, primul grup intra la 10.15 iar ultimul la 18.15. Vizita cu ghid dureaza aproximativ o ora si costa 20 de lei pe cap de adult. Taxa de fotografiat este 10 lei (exterior si interior). Recomand vizita in anotimpurile verzi caci, pe langa frumusetile din interior, gradina merita vazuta pentru fantani, cascada si grota. (multumim petru completare,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Palatul Cantacuzino.

Cautati geoascunzisul Palatul Cantacuzino si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.