Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Capela Sfanta Ana

Capela Sfanta Ana


Geocutia Capele Sfanta Ana (fosta Tinovul Mohos) a fost ascunsa initial de Diesel3 in anul 2003. Este o cutie legendara, deoarece este a cincea geocutie ascunsa in Romania. In data de 22 octombrie 2009, la cererea fostului proprietar, a fost adoptata de catre TrekkingKlub.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Echipa
Echipa
Sosire la cabana Sfanta Ana
Sosire la cabana Sfanta Ana
Capela Sfanta Ana
Capela Sfanta Ana
Capela Sfanta Ana 2
Capela Sfanta Ana 2
Capela Sfanta Ana 3
Capela Sfanta Ana 3
Se intrevede capela
Se intrevede capela
Paznic? Observator?
Paznic? Observator?
Jurnal - 1
Jurnal - 1
Jurnal - 2
Jurnal - 2
Jurnal - 3
Jurnal - 3
Jurnal - 4
Jurnal - 4
Poarta secuiasca
Poarta secuiasca
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela Sfanta Ana.

Cautati geoascunzisul Capela Sfanta Ana si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Iarna la capela

  Cum pe cursul Oltului iernile sunt serioase, am gasit capela inconjurata de un strat de zapada de min...
 • Ascunzis penibil

  Un foarte simpatic si ingenios ascunzis, din pacate compromis de faptul ca spatiul din jurul sau este destul de intens utilizat ca toaleta...
 • Foarte vizitata

  Cutia este un "must" pentru orice geocacher care trece prin zona...
 • Ploaie zdravana

  Am găsit această geocutie inainte de o ploaie zdravănă...
 • Cutia de la bisericuta

  Am gasit cutia de la bisericuta, am schimbat sacosa de nylon cu una noua si rezistenta...
 • Am gasit-o usor

  Intoarcerea din turul tarii (dupa cutii), dupa o noapte de groaza, in masina, la Balvanyos, alaturi de ursoaica si puii ei...

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.