Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 La Rascruce - Muntii Ciucas

La Rascruce - Muntii Ciucas


La Rascruce - Muntii Ciucas

Data: 15.09.2012
Data transformarii: 22.07.2017
Geoascunzis fara geocutie...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Omuletul albastru
Omuletul albastru
Crematorii
Crematorii
Inchis cu lacat
Inchis cu lacat
Turisti La Rascruce
Turisti La Rascruce
Indicatoare La Rascruce
Indicatoare La Rascruce
Bujori
Bujori
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. La Rascruce - Muntii Ciucas.

Cautati geoascunzisul La Rascruce - Muntii Ciucas si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • La rascruci de vremuri

  Fiind in plin sezon de inflorire a bujorului de munte, zona e plina de admiratori...
 • Ascunzisul sub ocupatia oilor

  Am ajuns La Rascruce venind de la izvoarele Vaii Stanei la o ora de acalmie pentru intreaga natura...
 • Multumesc pentru precizare

  Una dintre cele doua cutii metalice era inchisa cu lacat, cealalta era deschisa...
 • Precizare

  ...
 • Omuletul albastru din apropierea crematoriului

  Am sosit la fata locului venind dinspre culmea Gropsoarele-Zaganu, trecand pe langa cele doua crematorii, deoarece nu pot sa le numesc altfel...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.