Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Santimbru, judetul Harghita

Biserica catolica Sfantul Emeric - Santimbru - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Biserica catolica Sfantul Emeric - Santimbru

Biserica catolica Sfantul Emeric - Santimbru

Biserica romano-catolica din Santimbru a fost construita in anul 1776 in stil baroc...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Biserica catolica Sfantul Emeric - Santimbru:

Ferestre pictate
Ferestre pictate
Fereastra acoperita cu scanduri
Fereastra acoperita cu scanduri
Usa acoperita cu scanduri
Usa acoperita cu scanduri
Stejarul de la Wadowice
Stejarul de la Wadowice

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica catolica Sfantul Emeric - Santimbru.

Cautati geoascunzisul Biserica catolica Sfantul Emeric - Santimbru si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Poarta Ako la 3.48 km - Denumirea de Poarta Akó exista cu mult timp inainte sa vedem o poarta secuiasca in acest loc. * Mlastina Csemo la 6.81 km - * Coasta Pietroasa la 6.92 km - * Mlastina Benes la 7.36 km - Mlastina Benes, Vrabia. * Cascada Fotoliul de piatra la 7.86 km - Paraul Minei se afla la sud-est de Santimbru Bai. * Mlastina Budos la 8.06 km - Mlastina Büdös din Santimbru-Bai se afla pe versantul estic al Muntilor Harghita Sud, la obarsia paraului Chendres (Kenderes), la 1200-1210 m altitudine.
- Judetul Harghita

Obiective turistice vecine


Stalp comemorativ cu cruce
Stalp comemorativ cu cruce
Monument votiv, executat in secolul al XVIII-lea, la comanda lui Timár Lajos si sotia, sculptat din piatra de andezit, cu o inaltime de 4 m, poarta amprenta stilului baroc.
Poteca tematica Vechiul rau Olt
Poteca tematica Vechiul rau Olt
Poteca tematica Vechiul rau Olt - Sansimion.
Sancraieni
Sancraieni
Sancraieni este prima comuna a Ciucului de Jos, spre sud, dupa Miercurea-Ciuc.
Popasul Fantana Mesteacanului
Popasul Fantana Mesteacanului
Popasul Fantana Mesteacanului se afla la mai putin de 4 km distanta de Santimbru, spre est.
Izvorul Andras Pista
Izvorul Andras Pista
Fantana cu apa minerala András Pista - Borsáros, Sancraieni.
Cotormani
Cotormani
Cotormani, satul ascuns.
Biserica catolica
Biserica catolica
Satul Cetatuia se afla la sud de Sansimion, pe terasa din stanga Oltului, la o altitudine de 662 m, la 18 km sud de Miercurea-Ciuc.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.