Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Stalp comemorativ cu cruce - Santimbru Geodrumetie - Login - Suport
 


Pixel
Stalp comemorativ cu cruce - Santimbru

Stalp comemorativ cu cruce - Santimbru


Monument votiv, executat in secolul al XVIII-lea, la comanda lui Timár Lajos si sotia, sculptat din piatra de andezit, cu o inaltime de 4 m, poarta amprenta stilului baroc. Pe stalp se vad urme de avarieri si reparatii anterioare, sfarsitul textului inscriptionat este distrus. Monumentul este proprietatea Bisericii Romano-Catolice.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Stalp comemorativ cu cruce - Santimbru:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stalp comemorativ cu cruce - Santimbru.

Cautati geoascunzisul Stalp comemorativ cu cruce - Santimbru si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Aplicatia android Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoascunzisurilor, respectiv anuntarea gasirii acestora.

Aplicatia android GeotrekkingObiective turistice vecine


Conacul Henter
Conacul Henter la 0.25 km
Ansamblul conacului Henter este format din cladirea conacului si poarta baroca. Conacul Henter
Biserica catolica Sfantul Emeric
Biserica catolica Sfantul Emeric la 0.33 km
Biserica romano-catolica din Santimbru a fost construita in anul 1776 in stil baroc. Biserica catolica Sfantul Emeric
Poarta Ako
Poarta Ako la 3.15 km
Denumirea de Poarta Akó exista cu mult timp inainte sa vedem o poarta secuiasca in acest loc. Poarta Ako
Sancraieni
Sancraieni la 3.43 km
Sancraieni este prima comuna a Ciucului de Jos, spre sud, dupa Miercurea-Ciuc. Sancraieni
Cotormani
Cotormani la 3.81 km
GR0504 Cotormani

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.