Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Biserica catolica Sfantul Stefan - Nadejdea Geodrumetie - Login - Suport
 


Pixel
Biserica catolica Sfantul Stefan - Nadejdea

Biserica catolica Sfantul Stefan - Nadejdea


Prima biserica a localitatii Nadejdea, o capela romano-catolica, a fost construita in 1514, din donatia familiei Bernáld. A fost reconstruita partial in 1846, cand s-a construit biserica noua in locul celui vechi.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Biserica catolica Sfantul Stefan - Nadejdea:

Veniti sa va rugati
Veniti sa va rugati
Monument
Monument
Cruci vechi
Cruci vechi
Crucifixul din piata bisericii
Crucifixul din piata bisericii

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica catolica Sfantul Stefan - Nadejdea.

Cautati geoascunzisul Biserica catolica Sfantul Stefan - Nadejdea si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Aplicatia android Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoascunzisurilor, respectiv anuntarea gasirii acestora.

Aplicatia android GeotrekkingObiective turistice vecine


Drumul Crucii
Drumul Crucii la 0.59 km
Calea durerii din Nadejdea a fost amenajata in anul 1933, si renovata in 2012. Drumul Crucii
Capela Sfanta Elena
Capela Sfanta Elena la 1.71 km
Flavia Iulia Helena, cunoscuta sub numele de Sfanta Elena, a fost mama imparatului Constantin cel Mare. Capela Sfanta Elena
Muntele Cad
Muntele Cad la 2.27 km
Este granita naturala dintre bazinele Ciucul de Mijloc si Ciucul de Sus. Muntele Cad
Biserica catolica
Biserica catolica la 2.61 km
Mihaileni este asezat pe traseul DJ 124, la 18 km nord de Miercurea-Ciuc, in valea paraului Racu. Biserica catolica Mihaileni
Baile Cibre
Baile Cibre la 3.19 km
La jumatatea drumului dintre Mihaileni si Frumoasa a existat, pana la ultima invazie tatareasca din secolul al XVII-lea, un sat numit Cibrefalva. Baile Cibre

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.