Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 



Podul acoperit Urmanczy - Toplita

Podul acoperit Urmanczy - Toplita


Podul acoperit Urmanczy - Toplita

Data: 21.07.2013
Geoobiectiv cu geocutie, cutiuta 3x6 cm...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Podul acoperit 2
Podul acoperit 2
Podul acoperit 3
Podul acoperit 3
Podul acoperit 4
Podul acoperit 4
Interiorul podului
Interiorul podului
3071
3071
Intrare. Sau iesire?
Intrare. Sau iesire?
Muresul
Muresul
Caruta
Caruta
Jurnalul
Jurnalul
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Podul acoperit Urmanczy - Toplita.

Cautati geoascunzisul Podul acoperit Urmanczy - Toplita si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Am descoperit cutia dinauntrul podului acoperit

    Podul a fost construit la initiativa (si, probabil, pe cheltuiala) familiei Urmanczy in anul 1871; si rezista si astazi foarte bine, caci daca ne uitam la diametrul boltarilor de lem care il sustin (cca 25 cm) intelegem de ce! Este unul dintre putinele poduri acoperite, din Romania, care mai stau in picioare (ar mai fi vreo 4)! Ascunzisul l-am gasit exact asa cum este descris...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.