Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita

Pod din lemn peste Tarnava Mare - Odorheiu Secuiesc - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Pod din lemn peste Tarnava Mare - Odorheiu Secuiesc

Pod din lemn peste Tarnava Mare - Odorheiu Secuiesc

Podul din lemn leaga partea sud-estica a orasului Odorheiu Secuiesc, cu partea din nord-vest...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Pod din lemn peste Tarnava Mare - Odorheiu Secuiesc:

Privit dinspre parc
Privit dinspre parc
Tarnava Mare
Tarnava Mare
Pod cu flori
Pod cu flori

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pod din lemn peste Tarnava Mare - Odorheiu Secuiesc.

Cautati geoascunzisul Pod din lemn peste Tarnava Mare - Odorheiu Secuiesc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Budvar la 1.53 km - * Trambulina la 3.75 km - Trambulina din Odorhei se afla vizavi de Baile Seiche, pe cealalta parte a drumului principal, pe partea stanga a drumului catra Polonita. * Chipul de piatra la 4.15 km - Crucea de piatra, denumita Chipul de piatra, se afla la est de orasul Odorheiu Secuiesc, si la nord-vest de Piatra Tarcii. * Parcul Victor Roman la 12.27 km - * Faneata Iadului la 13.73 km -
- Judetul Harghita

Obiective turistice vecine


Descult in parc
Descult in parc
Aleea terapeutica din cadrul terenului de joaca al parcului central din Odorheiu Secuiesc a fost realizata in 20 ore de lucru, de catre 50 voluntari.
Fantana mosului Elek
Fantana mosului Elek
Fantana mosului Elek se afla in parcul orasenesc din Odorheiu Secuiesc.
Capela lui Isus
Capela lui Isus
In ciuda trecutului sau multisecular, Odorheiu Secuiesc nu detine o spectaculoasa mostenire medievala construita.
Cimitirul de animale
Cimitirul de animale
Cimitirul de animale mici din Odorheiu Secuiesc se afla la sud-est de oras, dupa unitatea militara, si inainte sa ajungem la terenul de fotbal din padure.
Piatra Tarcii
Piatra Tarcii
Piatra Tarcii, sau Dambul Mare pe harta militara, avand inaltimea de 886 m, este cel mai inalt deal din jurul orasului Odorheiu Secuiesc.
Valea paraului Feheres
Valea paraului Feheres la 5.52 km
GR0578 Valea paraului Feheres
Cimitirul vechi din Satu Mare
Cimitirul vechi din Satu Mare la 8.09 km
GR0795 Cimitirul vechi din Satu Mare

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.