Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Magura Casinului
Cascada Bucias
Varful Piatra Runcului
Crucea Ciobanului Poiana Sarata
Mausoleul si Muzeul Soveja

Comentarii
Lipsa creion...Cazemata de pe Plaiul Magurii Casinului

Cazemata de pe Plaiul Magurii Casinului


Magura Casinului a fost scena unor aprige si importante batalii în Primul Razboi Mondial.

Dintre numeroasele urme, în special, tranșee și adăposturi, se distinge ruina unei foste cazemate aflată pe unul dintre picioarele estice ale Măgurii, cel numit Plaiul Măgurii.

Aici se ajunge pe un traseu care trece peste vârful Măgurii - cu geocutie - (descris pe muntesiflori.ro) sau direct,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cazemata de pe Plaiul Magurii Casinului.

Cautati geoascunzisul Cazemata de pe Plaiul Magurii Casinului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.