Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Santimbru Ciuc

Santimbru Ciuc


Ascunzis UzBence, trekkingklub

Baile Santimbru (Baile Pucioasa) se gaseste pe raza comunei Sancraieni, la poalele muntilor Harghita. Statiunea balneologica si climaterica locala este renumita pentru emanatiile gazoase, folosite pentru tratarea simptomelor reumatice. In ultimii ani la Baile Santimbru au fost construite foarte multe vile, unele oferand cazare pentru turisti. Mofeta construita pe o groapa cu gaze pucioase, a fost folosita initial de ciobani, pentru uz propriu.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Cladirea mofetei
Cladirea mofetei
Mofeta inauntru
Mofeta inauntru
Bisericuta
Bisericuta
Indicatorul localitatii
Indicatorul localitatii
7442
7442
7443
7443
Mofeta
Mofeta
Capela
Capela
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Santimbru Ciuc.

Cautati geoascunzisul Santimbru Ciuc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • O geocutie noua intr-un loc nou - Santimbru Ciuc

    La cererea proprietarului am mutat ascunzisul intr-un loc nou...
  • Gasita

    Am gasit cutia...
  • Santimbru Ciuc in octombrie

    Am gasit geocutia in timpul unei vizite la Santimbru Ciuc in luna noiembrie...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.