Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cascada Fotoliu
Cimitir de pasari Paraul Minei
Piatra cu ochi
Punct belvedere Muntele Cucu
Cetatea Harom

Comentarii
O geocutie noua intr-un loc nou - Santimbru Ciuc...
Re: Santimbru Ciuc...
Santimbru Ciuc in octombrie...Santimbru Ciuc

Santimbru Ciuc


Ascunzis UzBence, trekkingklub

Baile Santimbru (Baile Pucioasa) se gaseste pe raza comunei Sancraieni, la poalele muntilor Harghita. Statiunea balneologica si climaterica locala este renumita pentru emanatiile gazoase, folosite pentru tratarea simptomelor reumatice. In ultimii ani la Baile Santimbru au fost construite foarte multe vile, unele oferand cazare pentru turisti. Mofeta construita pe o groapa cu gaze pucioase, a fost folosita initial de ciobani, pentru uz propriu.

Data: 07.07.2007 (UzBence)
Geocutie noua: 12.06.2012 (trekkingklub)
Geoobiectiv cu geocutie ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Santimbru Ciuc.

Cautati geoascunzisul Santimbru Ciuc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.