Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cazemata Plaiul Magurii Casinului
Cascada Bucias
Varful Piatra Runcului
Crucea Ciobanului Poiana Sarata
Pestera Barlogul Ursului Poiana Sarata

ComentariiVarful Magura Casinului

Varful Magura Casinului


Magura Casinului, avand 1.165 m, este ultimul bastion din nordul Muntilor Vrancei de dincolo de 1.000 de metri, aflat la granita lor cu Subcarpatii.

Din culmea Lepșa-Zboina Neagră, din cotul acesteia produs în zona Vârfului Stânișoara, se desprinde spre nord un trunchi din care se ramifică două ramuri de muncei ce formează interfluviul Oituz-Cașin, despărțite de pâraiele Leșunți și Curița.

Măgura Cașinului domină acești muncei prin statura...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Magura Casinului.

Cautati geoascunzisul Varful Magura Casinului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.