Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Manastirea Poiana Marului
Piatra Matei Jitia
Izvoarele sarate Jitia
Lacul Ograzii
Stramtura Jitia de Jos

ComentariiLacul de sub Schitul Dealu Sarii

Lacul de sub Schitul Dealu Sarii


Schitul Dealu Sarii se afla pe teritoriul satului omonim (comuna Jitia). La schit se ajunge pe un drum asfaltat, până la ieșirea din sat, ce pornește de la intrarea în Jitia.

Din capătul satului (unde se află biserica nouă) se continuă pe un drum pietruit, care ajunge după 400 m la o intersecție: spre stânga se ajunge la Schitul Sările. Mergem spre dreapta 600 m, unde la o intersecție marcată de prezența unui chioșc de popas cu belvedere, se continuă spre dreapta, încă 300 m până la schit.

Schitul...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul de sub Schitul Dealu Sarii.

Cautati geoascunzisul Lacul de sub Schitul Dealu Sarii si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.