Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Ograzii
Piatra Matei Jitia
Lacul de sub Schitul Dealul Sarii
Izvoarele sarate Jitia
Schitul Sarile

ComentariiManastirea Poiana Marului

Manastirea Poiana Marului


Manastirea Poiana Marului este una dintre cele mai cunoscute și mai vechi manastiri buzoiene.

Manastirea se află pe teritoriul comunei buzoiene Bisoca, de unde poate fi accesată pe un drum neasfaltat și dificil în perioadele ploioase sau iarna. La fel de dificil este și drumul de acces din comuna Jitia, deasemenea neasfaltat.

Manastirea a fost înființată, ca schit de călugări, în 1730, de domnitorul Constantin Mavrocordat,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea Poiana Marului.

Cautati geoascunzisul Manastirea Poiana Marului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.