Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Manastirea Poiana Marului
Lacul de sub Schitul Dealul Sarii
Izvoarele sarate Jitia
Lacul Ograzii
Stramtura Jitia de Jos

ComentariiPiatra Matei - Jitia

Piatra Matei - Jitia


Piatra Mâței se afla pe malul stang al Ramnicului Sarat, in amonte de satul Jitia.

Din centrul administrativ al Jitiei se urmărește drumul asfaltat ce suie spre satul Vintileasca cca 2,5 km, de unde se coboară per pedes vreo 500 m până în albia Râmnicului Sărat, la baza Pietrei Mâței. Dacă apele râului nu sut umflate, se trece pe malul drept, de unde imaginile fenomenului geologic sunt mult mai sugestive.

Vorbim...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Matei - Jitia.

Cautati geoascunzisul Piatra Matei - Jitia si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.