Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Manastirea Poglet
Iaz Dienet
Lacul Racaciuni
Cetatea dacica Racatau
Lacul Motoseni

ComentariiBiserica de lemn - Recea - Gaiceana

Biserica de lemn - Recea - Gaiceana


Biserica de lemn din catunul Recea, comuna Gaiceana este un monument istoric. Biserica a fost construita în 1864 de proprietara mosiei Gaiceana, Ecaterina Sturdza, pe locul uneia mai vechi, din 1808. Este facuta din barne si valatuci de lut, captusita cu scandura.

Biserica se află pe dealul ce domină satul Găiceana dinspre vest, lângă șoseaua ce vine dinspre comuna Răcăciuni/BC (pe DN 2) și duce în Adjud. Puțin mai jos de biserică, în satul Găiceana, se află alte două monumente istorice, biserica de cărămidă din 1838 și școala veche, din 1908.

In satul Arini, a aceleași comune,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica de lemn - Recea - Gaiceana.

Cautati geoascunzisul Biserica de lemn - Recea - Gaiceana si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.