Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica veche Dragusani
Manastirea Cucova
Lacul Racaciuni
Iaz Dienet
Cetatea dacica Racatau

ComentariiSchitul Sfantul Alexie - Dragusani

Schitul Sfantul Alexie - Dragusani


Ctitoria este de data recenta, 2016. Administrativ, schitul apartine satului Dragusani-Parava.

Locația este o poiană, numită de localnici Poiana lui Dumnezeu, aflată în mijlocul pădurii ce acoperă versantul dinspre pârâul Drăgușani al Dealului Orbeni. Schitul este accesibil din satul Dragușani (asfaltat până în capătul satului) de unde, un drum cu pietriș, bine întreținut, suie la schit.

În curtea...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Schitul Sfantul Alexie - Dragusani.

Cautati geoascunzisul Schitul Sfantul Alexie - Dragusani si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.