Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Zidul Uriasilor
Lacul de sub Schitul Dealul Sarii
Stramtura Jitia de Jos
Manastirea Poiana Marului
Lacul Ograzii

Comentarii



Schitul Sarile - Bisoca

Schitul Sarile - Bisoca


Sarile este un sat al comunei Bisoca, schitul fiind construit intr-o zona departata de vatra satului.

Locul este numit Poiana Văii Rele, unde a ființat un cătun al satului Sările, acum părăsit. Schitul a fost ctitorit (a 9-a ctitorie a sa) în anul 2017 de arhimandritul Macarie Beșliu, starețul Mânăstirii Monteoru (de peste valea Râmnicului Sărat), locul ales fiind o proprietate a familiei sale.

Accesul cel mai lejer se poate face din...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Schitul Sarile - Bisoca.

Cautati geoascunzisul Schitul Sarile - Bisoca si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.