Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica din Largaseni

Biserica din Largaseni


Biserica de lemne, monument istoric, este situata in perimetrul satului Largaseni, comuna Corbita.

A fost ctitorită de spătarul Gavril Conachi, lăcașul fiind construit în 1759-1860, așa cum arată acum, după renovarea din 2012, pe temelie de piatră, din bârne masive de stejar.

Tot atunci a fost ridicat turnul clopotniță, pe temelie înaltă din piatră și cărămidă - formând o cameră -, de asemenea din bârne de stejar. Biserica este considerată ca având cei mai înalți pereți de lemn din România.

Ascunzisul a fost amenajat în zidul de temelie în zona absidei stângi....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Biserica Largaseni - 2
Biserica Largaseni - 2
Biserica Largaseni - 3
Biserica Largaseni - 3
Biserica Largaseni - 4
Biserica Largaseni - 4
Biserica Largaseni - 5
Biserica Largaseni - 5
Turnul-clopotnita
Turnul-clopotnita
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica din Largaseni.

Cautati geoascunzisul Biserica din Largaseni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.