Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica din Serbanesti
Lacul de Argint Adjud
Manastirea Sihastru Ploscuteni
Lacul Motoseni
Manastirea Buciumeni

ComentariiBiserica din Largaseni

Biserica din Largaseni


Biserica de lemne, monument istoric, este situata in perimetrul satului Largaseni, comuna Corbita.

A fost ctitorită de spătarul Gavril Conachi, lăcașul fiind construit în 1759-1860, așa cum arată acum, după renovarea din 2012, pe temelie de piatră, din bârne masive de stejar.

Tot atunci a fost ridicat turnul clopotniță, pe temelie înaltă din piatră și cărămidă - formând o cameră -, de asemenea din bârne de stejar....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica din Largaseni.

Cautati geoascunzisul Biserica din Largaseni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.