Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Manastirea Plopana
Lacul Craiesti
Conacul Apostoleanu
Varful Dorosan
Manastirea Sfanta Olga

ComentariiManastirea Lipova

Manastirea Lipova


In numele acestei manastiri sunt vehiculate informatii - uneori amestecate - despre trei locasuri de cult diferite, dintre care doar unul fiinteaza, prezentul geoobiectiv.

Cea mai veche mânăstire/schit de pe valea Lipovei ființa în zona satului actual Valea Hogii (anterior, Lipova Monastirei) datează din 1746 (atestat 1753). Schitul a fost desființat în anul 1860 și transformat în ospiciu pentru "cerșetori invalizi" (bărbați) sau/și - ulterior - pentru "femei pătimașe";...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea Lipova.

Cautati geoascunzisul Manastirea Lipova si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.