Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Manastirea Plopana

Manastirea Plopana


Este o manastire noua, din anul 2000, de calugari, ridicata intr-o zona cu vechi traditii monahale.

Este situată pe un umăr al Dealului Plopana, una dintre colinele Tutovei, de fapt, chiar pe versantul stâng al râului, nu departe de izvoarele acestuia. Altă dată, nu foarte demult, dealul era terasat și acoperit de nefârșite livezi de măr, păr, prun.

Azi terasele sunt cucerite de mărăciniș sau pășuni, și ele, sălbăticite....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Coordonate gps

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea Plopana.

Cautati geoascunzisul Manastirea Plopana si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.