Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Valea Uzului
Grotele militare Muntele Cristes
Izvorul mineral Feherkoi
Izvorul de la Botul Farcului
Cascada Nasolea

ComentariiVarful Soiul Mare - Muntii Ciucului

Varful Soiul Mare - Muntii Ciucului


Soiul Mare, sau Gura Muntelui, cu cei 1.553 m ai sai, este cel mai inalt varf al Muntilor Ciucului.

Accesul la el se face din localitatea Valea Uzului/Sânmartin sau de La Ocloș, un cătun pe valea Uzului între Cinod/Ciucsângiorgiu și Valea Uzului. Pe site-ul muntesiflori.ro găsiți sugerate trei trasee în circuit pentru a cuceri vârful....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Soiul Mare - Muntii Ciucului.

Cautati geoascunzisul Varful Soiul Mare - Muntii Ciucului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.