Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Buncarul cu stalactite
Baile Fantana Sarata - Soskutfurdo
Ruinele Turnului Necunoscut Varful Capatanii
Valea Cetatea
Fantana Vestita

Comentarii
Fortificatia Casinu Nou...
Culmea de pe dealul Beleu are multe cazemate...Resturile cazematelor de pe Dealul Beleu

Resturile cazematelor de pe Dealul Beleu


Dealul Beleu este versantul stang al paraului omonim, afluent al Casinului cam in zona catunului Catrusa-Sanzieni. Pe culmea acestui deal, strabatut de o poteca lata, se afla, lucrari genistice defensive, transee, cazemate, provenite, probabil din primul Razboi Mondial.

Negăsind informații despre zonă în context militar am considerat de cuviință să semnalăm existența aspectelor respective și în speranța că geotrekking-iști din Covasna-Harghita au acces la o bibliografie mai consistentă despre zonă, din punctul de vedere semnalat.

Coordonatele indicate sunt ale uneia dintre cele două cazemate...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Resturile cazematelor de pe Dealul Beleu.

Cautati geoascunzisul Resturile cazematelor de pe Dealul Beleu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.