Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Resturile cazematelor de pe Dealul Beleu

Resturile cazematelor de pe Dealul Beleu


Dealul Beleu este versantul stang al paraului omonim, afluent al Casinului cam in zona catunului Catrusa-Sanzieni. Pe culmea acestui deal, strabatut de o poteca lata, se afla, lucrari genistice defensive, transee, cazemate, provenite, probabil din primul Razboi Mondial.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Resturile cazematei-ascunziș
Resturile cazematei-ascunziș
Cealaltă cazemată
Cealaltă cazemată
Cealaltă cazemată
Cealaltă cazemată
Lac făcut de castori pe Cașin, la gura Beleului
Lac făcut de castori pe Cașin, la gura Beleului
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Resturile cazematelor de pe Dealul Beleu.

Cautati geoascunzisul Resturile cazematelor de pe Dealul Beleu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Fortificatia Casinu Nou - Mulțumită comentariului anterior am reușit să adunăm câteva informații despre fortificația de pe Dealul Beleu:- în perioada 1940-1944 Ungaria a edificat "Linia Arpad", un sistem defensiv de fortificații militare răspândite de-a lungul graniței de est a Ungariei din acea perioadă, menite să oprească pătrunderea armatelor inamice prin punctele cheie de atac și alimentare (pasuri, văi) de străbatere a Carpaților Orientali...

  • Culmea de pe dealul Beleu are multe cazemate - Multumesc pentru identificarea acestor cazemate, respectiv pentru amplasarea unei geocutii in zona...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.