Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Monumentul de pe dealul Cosna
Varful Cosna
Cetatuia dacica Titelca
Cubul suspendat Padurea Slanic
La Jgheaburi

ComentariiLa stanci - Paraul Boghii

La stanci - Paraul Boghii


Vorbim despre un grup de stanci dintre care se dateaseaza una masiva, de vreo 10 m inaltime.

Acest complex stâncos grezos se află deasupra izvoarelor Pârâului Boghii, un pârâiaș cu puțină apă, dar cu o vale largă în partea sa superioară, ce se varsă în râul Trotuș trecând prin satul care i-a adoptat numele.

Stânca principală este fisurată pe aproape toată înălțimea sa, ceea...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. La stanci - Paraul Boghii.

Cautati geoascunzisul La stanci - Paraul Boghii si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.