Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Monumentul de pe Dealul Cosna - Plaiurile Nemirei

Monumentul de pe Dealul Cosna - Plaiurile Nemirei


Dealul Cosna este ultimul mai important - altitudinal, vorbind - de pe cel mai lung dintre Plaiurile Nemirei: Muntele Mic - Paltinis - Cosna. Dealul a fost teatrul unor importante lupte din Primul Război Mondial. Pe hartile de razboi era supranumit numit și Cota 789.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Monumentul de pe Dealul Coșna - 2
Monumentul de pe Dealul Coșna - 2
Monumentul de pe Dealul  - 3
Monumentul de pe Dealul - 3
Monumentul de pe Dealul Coșna - 4
Monumentul de pe Dealul Coșna - 4
Monumentul de pe Dealul Coșna - 5
Monumentul de pe Dealul Coșna - 5
Monumentul de pe Dealul Coșna
Monumentul de pe Dealul Coșna
Monumentul de pe Dealul Coșna - 6
Monumentul de pe Dealul Coșna - 6
Monumentul vechi de pe Dealul Coșna - 7
Monumentul vechi de pe Dealul Coșna - 7
Monumentul vechi de pe Dealul Coșna  - 8
Monumentul vechi de pe Dealul Coșna - 8
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Monumentul de pe Dealul Cosna - Plaiurile Nemirei.

Cautati geoascunzisul Monumentul de pe Dealul Cosna - Plaiurile Nemirei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.