Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Monumentul Rupert Mayer Cosnea
Troita Eroilor Cosnea
Varful Cotumba
Varful Soiul Mare
Valea Uzului

ComentariiGrotele militare de pe Muntele Cristes

Grotele militare de pe Muntele Cristes


Muntele Cristes, de 1.451 m, singularizat prin seile joase din jurul sau, se afla in Muntii Ciucului, pe interfluviul Sulta-Ciobanus.

Este foarte aproape de Muntele Carunta, al doilea cel mai inalt din Muntii Ciucului, de care este despartit de Muntele Solintaru. Pe culmea sa au fost amenajate in timpul Primului Razboi Mondial, numeroase amplasamente militare (transee, adaposturi, depozite de munitii) ale caror urme sunt inca relevante. Ar putea constitui obiective de interes pentru detectoristi, dar accesul...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Grotele militare de pe Muntele Cristes.

Cautati geoascunzisul Grotele militare de pe Muntele Cristes si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.