Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Manastirea Sfanta Olga
Conacul Apostoleanu
Biserica Faghieni
Manastirea Plopana
Lacul Bibiresti

ComentariiVarful Dorosan

Varful Dorosan


Vorbim despre cel mai inalt varf (564 m) al Colinelor Tutovei.

Colinele Tutovei reprezinta o substructura a Podisului Barladului, și aceasta, substructura a Podisului Moldovenesc. Colinele Tutovei sunt formate din interfluvii lungi determinate de raurile Siret, Berheci, Tutova, Racova si Barlad.

Pe harta topografica militara este inscris Dealul Dorosan cu 561 m, dar intr-o pozitie laterala (46.58256N, 27.26453E) - unde se...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Dorosan.

Cautati geoascunzisul Varful Dorosan si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.