Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Dorosan
Manastirea Sfanta Olga
Biserica Faghieni
Lacul Bibiresti
Manastirea Plopana

Comentarii
Coordonate ascunzis...Conacul Apostoleanu - Izvoru Berheciului

Conacul Apostoleanu - Izvoru Berheciului


Mosia Gloduri - actualul Izvoru Berheciului - a apartinut in prima parte a sec. XX familiei Apostoleanu din Focsani. Conacul de aici a fost mostenit de Alexandru Apostoleanu nepot al familiei fondatoare, Gheorghe și Smaranda Apostoleanu din Focsani.

Familia Apostoleanu este una dintre marile familii ale Focsaniului. Gheorghe Apostoleanu, cu un doctorat in drept la Berlin, a fost sfatuitor al lui Al.I.Cuza, coautor al Constitutiei si Codului Civil din acea vreme. In casa sa de la Focsani au poposit adesea regele Ferdinand si regina Maria; tot acolo s-a semnat armistitiul din 1917 cu Puterile Centrale.

Merita semnalata...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Conacul Apostoleanu - Izvoru Berheciului.

Cautati geoascunzisul Conacul Apostoleanu - Izvoru Berheciului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.